به گزارش رویداد جدید به نقل از روابط عمومی گروه مالی گردشگری، بابک علیزادشهیر گفت: پروژه احداث یک واحد ذوب با ظرفیت یک میلیون و ۴۵۰ هزار تن در سال برای تولید شمش فولادو هم چنین احداث دو واحد نورد سنگین تیرآهن و ورق هر کدام به ظرفیت هفت صد هزارتن در سال، احداث واحد قرینه ذوب ۴۵۰ هزارتنی شاهین بناب، ایجاد اکسیژن پلنت برای تولید اکسیژن به ظرفیت ۹۰ میلیون نرمال مترمکعب در سال و طرح تولید فروآلیاژ(فروسیلیس، فروسیلیکومنگنز و فرومنگنز) به ظرفیت ۵۰ هزار تن درسال( در ۲ فاز) طرحهای اصلی مجتمع فولاد بناب را تشکیل میدهد.
وی افزود: در کنار طرحهای اصلی مجتمع، طرحهای کوچک دیگری نیز داریم ضمن اینکه هم برای سنگ آهن وهم برای کارخانه فروآلیاژها بدنبال معادن هستیم. همچنین برای اجرای طرح های ذوب القایی شهریار و شاهین، طرحهایی داریم که ظرفیت آنها را دو برابر خواهد کرد.
علیزادشهیر با بیان اینکه مجتمع فولاد بناب از زیرمجموعههای هلدینگ ماهان وابسته به گروه مالی گردشگری است، ادامه داد: برای اجرای طرحهای توسعه ای مجتمع فولاد صنعت بناب، در سال جاری قراردادی بین گروه مالی گردشگری و قرارگاه خاتمالانبیا منعقد شده که اجرای طرحها را سرعت میبخشد ضمن اینکه به دست متخصصان و مهندسان ایرانی اجرا می شود.
وی گفت: تامین مالی طرحها از طریق گروه مالی گردشگری، هلدینگ ماهان و البته سودآوری مجتمع فولاد صنعت بناب خواهد بود و با توجه به اصلاح ساختار مالی و سودآوری مجتمع، بنا داریم در سال ۱۴۰۰ وارد بورس شویم تا سرمایه های لازم را از این طریق تامین کنیم.
علیزادشهیر با بیان اینکه تاکنون چنین طرحهایی در سطح استان آذربایجان شرقی اجرا نشده است، افزود: طرح های توسعه فولاد بناب در سطح ملی است و با بهره برداری از آنها علاوه بر افزایش تولید و صادرات محصولات فولادی، هزاران فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به ویژه برای جوانان بومی منطقه ایجاد خواهد شد.
وی با بیان اینکه در اجرای طرحهای توسعه فولاد بناب، حفظ محیط زیست در اولویت قرار دارد، تصریح کرد: مجتمع فولاد صنعت بناب در سال جاری که به نام جهش تولید نامگذاری شده، به افزایش تولید، رشد صادرات، اصلاح ساختار مالی و سودآوری دست یافته که حاصل تلاش همه مدیران، مهندسان و کارکنان فولاد بناب است.
https://rooydadejadid.ir/?p=27566