به گزارش رویداد جدید به نقل از اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران، بهزاد شیری مدیرعامل بانک در ادامه با اشاره به اینکه تغییرات ساختاری در تمام عرصه از ابتدای دهه ۹۰ تا پایان آن بسیار سریع بوده است، گفت: دهه ۹۰، دهه تلاطم ها است و اگر کسب و کاری نتواند خود را با این تغییرات هماهنگ کند، چاره ای جز حذف نخواهد داشت.
مدیرعامل پست بانک ایران با بیان اینکه کسانی که به ساختارهای سنتی عادت کرده اند به استارتآپها و شرکت های دانش بنیان اعتقادی نداشتند، تصریح کرد: با تمام این بی اعتمادی ها جوانان با تلاش توانستند خود را در فضای اقتصادی و اجتماعی کشور ثابت کنند و هویت پیدا کردند.
وی افزود: امروز ما بانکداران سنتی به جوانان اعتماد داریم و از حامیان این کسب و کارها هستیم.
شیری با بیان اینکه به همه تصمیم گیران سطوح کلان که دغدغه رشد اقتصادی کشور را دارند پیشنهاد می کنم از این جوانان و استارتآپها حمایت کنند،
اظهار کرد: این جوانان با تکیه بر دانش روز دنیا به توسعه ساختارهای اقتصادی و فرهنگی کشور کمک می کنند.
مدیرعامل بانک با تاکید بر اینکه پست بانک ایران به عنوان تنها بانک مویرگی که بیشترین ارتباط را با مردم سطح در کشور دارد، گفت: اگر ایده ها و طرح های ارائه شده دارای پیوست و بر پایه فرهنگ هر منطقه باشد به طور قطع آن کسب و کار و ایده پایدار بوده و ادامه خواهد داشت و پست بانک ایران به عنوان بانکی مرتبط با مردم به شما قول میدهد تا به شما کمک کند تا در این زمینه پیشرفت کنید.
وی با تاکید بر اینکه اگر نهادی قصد حمایت از ایده های نو را دارد باید این نوگرایی را در ساختارهای خود نیز نهادینه کند، افزود: در غیر اینصورت این حمایت تنها در حد شعار و غیر عملی است.
مدیرعامل بانک با تاکید بر اینکه پست بانک ایران تفکر نوآوری و فناوری را در ساختارهای خود بکار بسته است، ادامه داد: کمیته نوآوری در بانک با هدف تحول در بدنه بانک ایجاد شد و همگام با آن ساختارها را هم بانک تغییر دادیم و اداره کل فناوری و نوآوری را شکل دادیم و شاخص های ارزیابی را عوض کردیم.
وی افزود: این تغییرات به صورت مویرگی در کل بانک اشاعه پیدا کرده است و برای حمایت بیشتر از کسب و کارهای نوپا و استارتآپها قراردادها و تفاهم نامه هایی با معاونت نوآوری و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری، سازمان های مختلف و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به امضا رساندیم.
شیری در ادامه با اشاره به کسب عاملیت تبصره ۱۸ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تمام این قدم ها برای حمایت از فعالیت های نوآورانه بود تا شعار به عمل تبدیل کنیم.
مدیر عامل بانک با تاکید بر شرایط تحریم و تاثیر آن بر اقتصاد کشور تصریح کرد: تحریم اقتصادی و شرایط بیماری کرونا فعالیت استارتآپها را محدود کرده است ولی ما اقتصاد دانان سنتی در کنار این کسب و کارها هستیم تا اندازه آنها را در اقتصاد ملی رشد دهیم تا در پایان افق ۱۴۰۵ به سهم ۱۰ درصدی اقتصاد دیجیتال دست پیدا کنیم.
https://rooydadejadid.ir/?p=50515