گروه : فناوری اطلاعات و ارتباطات
کاربران توییتر (Twitter) در طول چندین سال فعالیت این شبکهی اجتماعی بارها خواستار اضافه شدن دکمهی ویرایش توییت بودهاند. درخواست اضافه شدن دکمهی ویرایش توییت به حدی خبرساز شد که کمکم شاهد تبدیل شدن آن به میم بودیم.
درحالیکه توییتر به روشهای غیرمستقیم گفته بود که کاربران به گزینهی ویرایش توییت دل خوش نکنند، اکنون بهنظر میرسد سیاستهایش در قبال گزینهی ویرایش چرخش ۱۸۰ درجهای تجربه کرده است.
براساس نوشتهی ورج، توییتر در کمال ناباوری بسیاری از کاربران اعلام کرده که گزینهی ویرایش توییت رنگ حقیقت به خود میگیرد. بدین ترتیب کاربران خواهند توانست پس از انتشار توییت، محتوای آن را ویرایش کنند.
ایدهی اصلی قابلیت ویرایش این است که کاربر بدون نیاز به فدا کردن منشنها، ریتوییتها و لایکهایی که توییت دریافت کرده، غلط املایی آن را تصحیح کند. توییتر گفته است «در ماههای پیش رو» قابلیت ویرایش توییت را بهصورت آزمایشی برای مشترکین سرویس توییتر بلو (Twitter Blue) دردسترس قرار میدهد.
👀 pic.twitter.com/I13wE3eLdn— Twitter Comms (@TwitterComms) April 5, 2022
صفحهی رسمی Twitter Comms اعلام میکند این شبکهی اجتماعی از سال گذشته کار روی گزینهی ویرایش را آغاز کرده و ایدهی اصلی این قابلیت را از نظرسنجی اخیر ایلان ماسک نگرفته است. در ماههای پیش رو، قابلیت ویرایش توییت بهصورت آزمایشی برای کاربران توییتر بلو ارائه میشود
جی سالیوان، قائممقام بخش محصولات مصرفی در شرکت توییتر، میگوید گزینهی ویرایش «پردرخواستترین قابلیت برای شبکهی اجتماعی» در چند سال اخیر محسوب میشود. او در ادامه میگوید توییتر از سال گذشته در تلاش بوده قابلیت ویرایش را «به شیوهای امن» طراحی کند.
جی سالیوان اعتقاد دارد بدون مواردی نظیر محدودیت زمانی و شفافیت دربارهی محتوای ویرایششده، ممکن است از قابلیت ویرایش به منظور تغییر تاریخچهی مکالمات عمومی سوءاستفاده شود. در همین راستا «حمایت از تمامیت مکالمات عمومی» اولویت اصلی توییتر بههنگام اضافه کردن قابلیت ویرایش بهحساب میآید.
اگر کاربر توییتر باشید، احتمالاً برایتان پیش آمده است که توییتی را با اشتباه تایپی منتشر کنید. در این شرایط به دکمهی ویرایش نیاز مبرمی پیدا میکنید. در همین راستا درخواست برای اضافه شدن گزینهی ویرایش بسیار بالا بوده است. عدهی زیادی از حسابهای کاربری توییتر، محتواهای طنز را نیز با این محوریت منتشر کردهاند که جدیدترین نمونهی آن درخواست حساب کاربری تلگرام در توییتر بود.
جک دورسی، مدیرعامل پیشین توییتر، بارها نشان داده بود تمایلی به اضافه کردن دکمهی ویرایش به این شبکهی اجتماعی ندارد. دورسی در مصاحبهای در سال ۲۰۱۸ گفته بود نگران است قابلیت ویرایش باعث شود کاربران پس از وایرال شدن توییت، مفهوم آن را تغییر دهند. دورسی همچنین در سال ۲۰۲۰ گفت توییتر «احتمالاً هرگز» میزبان قابلیت ویرایش نمیشود.
بااینحال جک دورسی سال گذشتهی میلادی از سمت مدیرعاملی توییتر کنارهگیری کرد و جای خود را به مدیرعاملی جدید داد. از زمان روی کار آمدن پاراگ آگراوال، تغییرات محسوسی در توییتر دیدهایم. در ابتدا قابلیتهای متعددی به این شبکهی اجتماعی اضافه شد و سپس تغییرات به هیئتمدیرهی توییتر هم رسید. جایی که روز گذشته اعلام شد ایلان ماسک، میلیاردر معروف و مدیرعامل اسپیس ایکس و تسلا، قرار است به تیم هیئتمدیرهی توییتر اضافه شود.
ایلان ماسک پس از تصاحب ۹٫۲ درصد از سهام توییتر، نظرسنجیای برای اضافه شدن قابلیت ویرایش برگزار کرد و ۷۳٫۴ درصد از شرکتکنندگان اعلام کردند که موافق این قابلیت هستند.
گفتنی است حساب رسمی توییتر در روز یکم آوریل ۲۰۲۲ (۱۲ فروردین ۱۴۰۱) از کار روی گزینهی ویرایش خبر داده بود، اما بسیاری از کاربران این توییت را جدی نگرفتند. توییتر هماکنون قابلیت Undo را ارائه میدهد که به نوعی در نقش جایگزین قابلیت ویرایش عمل میکند. البته تنها کاربران سرویس اشتراکی توییتر بلو به این ویژگی دسترسی دارند.
https://rooydadejadid.ir/?p=48729