گروه : خواندنی ها
به گزارش رویداد جدید ، مهندس احمد توکلی در نشست خبری بین المللی فرصت های سرمایه گذاری گردشگری استان مازندران که روز دوشنبه ۱۲ مهرماه در محل فرمانداری شهرستان نور مازندران برگزار شد، ضمن بیان این خبر گفت: طبق تفاهمنامه منعقد شده با دانشگاه آزاد اسلامی، به زودی نخستین هنرستان گردشگری در کشور در شهرستان نور آغاز به فعالیت خواهد کرد.
وی با تاکید بر ضرورت آشنایی دانش آموزان با تمامی پتانسیل و نیز جنبه های صنعت گردشگری در دوران تحصیلی، گفت: مهم ترین هدف از راه اندازی این هنرستان، آموزش اصول صنعت گردشگری و نیز فعالیت های صورت گرفته یا در دست اقدام فعالان این صنف است به طوری که مفاهیم کامل در این صنعت به همراه آشنایی با تجارت متخصصان و فعالان صنعت توریسم اعم از داخلی و خارجی برای متقاضیان آموزش داده خواهد شد تا علاقه مندان بتوانند برای ادامه تحصیل این رشته در دانشگاه با تمامی ظرفیت ها و پتانسیل صنعت گردشگری کشورمان به خوبی آشنا شوند.
فرماندار نور مازندران بر ضرورت توسعه صنعت گردشگری در این شهرستان با وجود ظرفیت های فراوان آن تاکید کرد و گفت: در مقایسه صنعت گردشگری ایران با کشورهای دیگر در می یابیم که ایران از قابلیت های بیشماری در حوزه گردشگری برخوردار است اما نتوانسته از آن ها بهره برداری کند در حالی که کشورهای دیگر شاید با تنها نیمی از ظرفیت های موجود در ایران توانسته اند به رشد قابل توجهی در این حوزه دست پیدا کنند.
وی با بیان آن که تمرکز بر روی یکی از جنبه های گردشگری در هر استان موجب بالندگی آن می شود تصریح کرد: یکی از مقولاتی که در این استان مورد توجه استاندار و نیز تیم اجرایی آن قرار گرفته است، توجه به سرمایه گذار است و در صورتی که سرمایه گذار از توان لازم برای اجرای پروژه های گردشگری برخوردار باشد امکانات و تسهیلات لازم برای اجرای آن در اختیارش قرار داده خواهد شد.
توکلی با اشاره به آن که سرمایه گذار باید حداقل دانش فنی برای اجرای پروژه های گردشگری را داشته باشد، یادآور شد: خیلی افراد با مراجعه به استانداری یا فرمانداری خودشان را سرمایه گذار معرفی می کنند اما در واقع اصول ابتدایی سرمایه گذاری در یک پروژه را نه تنها در اختیار ندارند بلکه از قدرت اجرایی لازم برای بهره برداری آن نیز برخوردار نیستند.
وی همچنین تصریح کرد: به بیان دیگر سرمایه گذار علاوه بر داشتن سرمایه و نیز دانش فنی، باید چشم انداز لازم برای اجرای پروژه گردشگری را نیز داشته باشد ضمن آن که زیرساخت لازم برای حضور گردشگر نیز باید فراهم شود.
وی همچنین اظهار داشت: این در حالی است که تاکنون به دلایل مختلف، برنامه مشخص و مدونی برای سرمایه گذارانی که قصد ورود به حوزه گردشگری را داشتند وجود نداشته و به همین دلیل، برخی سرمایه گذاران دچار سردرگمی شده بودند که امیدواریم با اقدامات در دست اجرا، بتوان پروژه های بیشتری را اجرا کرد.
توکلی با اشاره به ظرفیت های شهرستان نور برای پذیرش گردشگر، به طرح های در دست اجرای در این نقطه از ایران اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر ۲۲ کیلومتر طرح ساماندهی سواحل در دستور کار شهرستان نور قرار دارد که از این مقدار حدود ۶ کیلومتر آن اجرا و تکمیل شده است به طوری که این اقدام یکی از طرح های شهرستانی محسوب می شود.
وی همچنین یادآور شد: در خصوص پارک های جنگلی رویان و ایزدشهر نیز اقدامات خوبی انجام گرفته و پروژه های مهمی در دست اجرا است.
فرماندار نور با تاکید بر پالایش سرمایه گذارانی که قصد اجرای پروژه های گردشگری را دارند تصریح کرد: فرمانداری در مقام تسهیل کننده امور اجرایی هرجا که لازم باشد از سرمایه گذار برای اخذ مجوزهای لازم حمایت کرده و شرایط را برای اجرای برنامه های صنعت گردشگری کشور فراهم می کند.
بزرگ ترین پروژه دهکده توریستی در بخش کجور عملیاتی می شود
بر پایه این گزارش میثم غلامعلی، کارآفرین نمونه گردشگری کشور نیز در این جلسه صمن ارائه گزارش از فعالیت های صورت گرفته در منطقه خوش آب و هوای کجور درباره پروژه منطقه کجور به بیان توضیحاتی پرداخت و گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) نسبت به توسعه صنعت گردشگری، سیاست های گام دوم انقلاب و مبارزه با ایران هراسی در منطقه، گروه فرهنگی گردشگری آفتاب طلایی شمال با بکارگیری پتانسیل های ممکن در حوزه گردشگری، املاک، ساخت و ساز و ایجاد مجموعه های گردشگری نوین با فناوریهای روز درصدد است تا بزرگ ترین پروژه دهکده توریستی فناوری منطقه را در بخش کجور عملیاتی نماید.
کارآفرین نمونه کشور گفت: در خصوص دلایل انتخاب این منطقه گفت: منطقه بکر کجور با مساحت ۸ هکتار از ۶۲ پارچه آبادی تشکیل شده و طبیعت بسیار زیبا و هوای بسیار مناسبی دارد. همچنین سطح اکسیژن بسیار بالای منطقه، ضریب مناسب فضای سبز و دسترسی آسان و سریع به اتوبان تهران شمال از مزایای دیگر این منطقه است که موجب انتخاب آن شده است.
وی در خصوص اجرای پروژه گفت: کجور با ارتفاع ۱۶۰۰ متر از سطح دریا یکی از بلندترین قسمت های این منطقه است که در صورت حمایت و پشتیبانی مسوولین بیش از ۱۵۰۰ اشتغال زایی مستقیم و غیر مستقیم و کارآفرینی مناسب ایجاد می شود. این در حالی است که اجرای طرح های مشابه در سایر نمایندگی های «آفتاب طلایی شمال » از اهداف دیگر این گروه است.
https://rooydadejadid.ir/?p=59814