×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳

به گزارش رویداد جدید به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی؛ موسوی در این دوره آموزشی، با تبریک ماه مبارک رجب و تبریک پیشاپیش اعیاد ماه مبارک شعبان و نیز گرامیداشت ایام سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: امروز هندسه جهان به برکت این انقلاب تغییر پیدا کرده است و دستاوردهای نظام و اتفاقاتی که در ۴۵ سال گذشته روی داده، بدون اغراق نمادی از موفقیت این انقلاب است که ان‌شاءالله وصل به انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) شود.

وی با اشاره به برخی مشکلات و چالش‌هایی که در آغاز فعالیت دولت سیزدهم در حوزه‌های مختلف ازجمله در حوزه حکمرانی تأمین‌اجتماعی وجود داشته است، افزود: در این دولت دستاوردهای بسیار ارزشمندی در حوزه تأمین‌اجتماعی داشته‌ایم و شرایط نسبت به ابتدای این دولت بسیار تغییر کرده است. ما مخالف بزرگنمایی ابعاد مشکلات و بحران‌سازی افراطی در صندوق‌ها هستیم. سیر طبیعی صندوق‌ها در همه کشورها همین‌گونه است. تحولات جمعیتی و محدود شدن تعداد بیمه‌پردازان ورودی در قیاس با رشد تعداد بازنشستگان، سیر طبیعی عمر صندوق‌های بیمه اجتماعی و بازنشستگی است. البته تا جایی که می‌توان باید از از فرصت‌ها استفاده کرد اما از یک جایی به بعد، بایستی با تفکر خلاقانه، ابتکار و نوآوری از تجربه‌ انباشته در بخش‌های مختلف صندوقداری تأمین‌اجتماعی استفاده کنیم و مسیرهای نرفته‌ای را بیایم که بتوانیم صندوق را حفظ کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با تأکید بر این‌که برای تحول و جهش نیاز به خلاقیت و نوآوری و تجربه کردن مسیرهای جدید و نرفته است، گفت: ما قائل به این هستیم که با مدیریت درست و تدابیر مدیریتی می‌شود، ابتدا چالش‌های حوزه صندوق‌های بازنشستگی را کنترل و سپس مدیریت کرد و بر چالش‌ها غلبه یافت.
وی با اشاره به اینکه مسیر تحول و آینده‌سازی و خلق منابع جدید با توسعه پوشش بیمه در بخش بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی با قوت ادامه خواهد یافت؛ افزود: برای حفظ صندوق تأمین‌اجتماعی و توسعه خدمات، راهی جز این نداریم که در کنار استفاده از فرصت‌های حوزه بیمه‌ای تأمین‌اجتماعی در حوزه سرمایه‌گذاری تمرکز راهبردی داشته باشیم. آینده صندوق‌های بیمه‌ای وابسته به کارامدی و ظرفیت حوزه اقتصادی این صندوق‌هاست.
موسوی سهم سود فعالیت‌های حاصل از سرمایه‌گذاری در کل منابع صندوق تأمین‌اجتماعی را حدود ۵ درصد اعلام کرد و با تأکید بر اینکه سهم این بخش حداقل باید به ۱۸ درصد برسد، گفت: برای رسیدن به این هدف، باید از بنگاه‌های ضررده خارج شویم و به سمت تغییر پرتفوی برویم. همچنین در بازار سرمایه حضور فعال داشته باشیم و خلق ارزش کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین منابع و دارایی های سازمان تأمین اجتماعی را حق‌الناس و امانت دانست و بر اهمیت هم افزایی در بخش اقتصادی و سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی تأکید کرد.
به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، مصطفی سوری معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی در حاشیه این کارگاه آموزشی، بر برگزاری منظم کارگاه‌های عملیاتی و کاربردی با هدف ایجاد هم‌افزایی و افزایش دانش تخصصی مدیران مؤسسات و شرکت‌های تابعه تأکید کرد.
سوری افزود: نخستین کارگاه آموزشی ویژه مدیران‌عامل و اعضای هیئت‌مدیره شرکت‌های حوزه اقتصادی سازمان تأمین‌اجتماعی چندی پیش با موضوع بررسی مسایل بیمه‌ای و مالیاتی شرکت‌ها برگزار شد و در کارگاه دوم که مختص آشنایی با قوانین و مقررات مترتب بر شرکت‌ها است، علاوه بر مروری بر قانون تجارت،  ضوابط و مقررات خاص  تأمین اجتماعی و قانون کار تبیین و تشریح شد.
معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی با تأکید بر تداوم برگزاری این کارگاه‌های آموزشی گفت: اگرچه دوستان در شرکت‌ها با قوانین آشنا هستند اما بعضاً یک شرکت ماموریتی اگر به قوانین اشراف کامل نداشته باشد ممکن است درگیر مسایل نظارتی و چالش‌برانگیز شود. بنابراین قطعاً با توجه به تأکید مدیرعامل سازمان، برگزاری این کارگاه‌ها به‌صورت منظم و کاربردی دنبال خواهد شد.
دومین کارگاه آموزشی معاونت اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی با موضوع آشنایی با قوانین و مقررات در حوزه وظایف و مأموریت‌های مدیران‌عامل و اعضای هیئت‌مدیره شرکت‌ها و مؤسسات، روز ۱۶ بهمن ماه در باشگاه بانک رفاه کارگران برگزار شد.

-----
----------------