×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در جلسه شورای ترویج و تحکیم ایثار، جهاد، شهادت و ساماندهی امور ایثارگران سازمان تأمین‌اجتماعی، اخلاص، ایثار و ایمان را از ویژگی‌های شهدا و ایثارگران بر شمرد و گفت: همه ما باید در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کوشا باشیم. در شرایط سخت و گرفتاری‌ها، به تأسی از شهدا و ایثارگران، باید اعتقاد و ایمانمان را محکم نگه داریم. اگر اراده‌ها قوی و مبتنی بر اعتقاد و ایمان باشد؛ می‌توانیم از همه سختی‌ها و مشکلات عبور کنیم. اگر کشور ما در بخش‌های مختلف شاهد رشد و پیشرفت‌ است، همه آن مرهون الگوی دفاع مقدس و مجاهدت‌ ایثارگران و شهدا است. این را باید با عمق قلبمان درک و فهم کنیم و فراموش نکنیم. امروز شاهد هستیم در فضای مجازی و رسانه‌های معاند، یکی از اهداف اصلی این است که می‌خواهند در خانواده‌ها و محیط‌های اداری و حکمرانی، ایمان مردم را ضعیف کنند. امروز غزه را عده‌ای معدود از نیروهای مقاومت، با الگوی اراده و ایمان و اخلاص، در برابر دشمنان میلیونی نگه داشته‌اند. ما این تجربه را در زمان دفاع مقدس هم داشته‌ایم. الگوی اراده مبتنی بر ایمان اگر راهنمای ما باشد، قطعاً پیروزی از آن جبهه اسلام و مقاومت خواهد بود.

به گزارش رویداد جدید به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، میرهاشم موسوی در این جلسه که با حضور جمعی از معاونان و مدیران این سازمان برگزار شد، ضمن تجلیل از خدمات فرزندان شهدا و نیز ایثارگران شاغل در واحدهای مختلف سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: جلساتی که به نام شهدا و ایثارگران است برای پاکسازی روحی و روانی کارگزاران بسیار مفید است. مدیران در نظام اسلامی و انقلابی به این قوت‌ها و نیروها و گرایش‌های معنوی فرادستی نیاز دارند. توصیه من به همکارانم این است که این‌گونه جلسات را در شعب و مراکز درمانی و همه شهرها و شهرستان‌ها برگزار کنند. مقام معظم رهبری اخیراً فرمودند که ۱۰۰ برابر کارهای انجام شده در این حوزه باید کار کنیم و معلوم است که در خصوص دفاع مقدس و تکریم خانواده شهدا و ایثارگران تا وضعیت مطلوب فاصله داریم.

براساس این گزارش، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: آن مأمن و ملجایی که همه ما برای تجدید روحیه انقلابی و برای قوت گرفتن برای کار و تلاش جدی‌تر در مسیر تعالی روحی و اجرای مسئولیت به آن نیاز داریم در سرزدن و هم‌صحبتی با فرزند، مادر، پدر، برادران و خواهران شهداست. خانواده‌های شهدا به‌خاطر حجب و حیا و به خاطر احترامی که برای شهدا و ایثارگران قائل هستند، شاید درخواستی هم از ما نداشته باشد، ولی ما باید به سراغ آنها برویم. در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید کوشا باشیم و نباید بگذاریم این فرهنگ فراموش شود؛ در شعب و مراکز درمانی ما باید این مفاهیم زنده و جاری باشد. خانواده‌های ایثارگران و شهدا را باید هر چند مدت یک‌بار جمع و از آنها دلجویی کنیم و نگذاریم این افراد و این فرهنگ به فراموشی سپرده شود.
وی همچنین تصریح کرد: اگر ما تیزبین باشیم و بصیرت و معرفت داشته باشیم، باید به این درک برسیم که اگر کشور ما در بخش‌های مختلف شاهد رشد و پیشرفت‌ است، همه آن مرهون الگوی دفاع مقدس و مجاهدت‌ ایثارگران و شهدا است. این را باید با عمق قلبمان درک و فهم کنیم و فراموش نکنیم. این نکته‌ای است که در مقام حکمرانی راهگشاست. مسئولان و مدیران دستگاه‌های مختلف باید باور و یقین داشته باشند که این مسئولیت، امانتی است که با خون شهدا و ایثارگران آبیاری شده و پرورش یافته و الان در دست من و شما به امانت است و فردا باید آن را واگذار کنیم.
موسوی تأکید کرد: اینجاست که مقام معظم رهبری می‌فرمایند اگر غفلت کنیم خیانت کرده‌ایم. خیانت هم دارای وجه شخصی و فردی و هم واجد وجه حکمرانی و حکومتی است. وجه حکومتی آن این است که اگر مسیر شهدا را فراموش کنیم حتماً از مسیر خارج شده و به بیراهه کشیده می‌شویم. اگر طالب رشد و ارتقا و اعتلای میهن هستیم باید به ویژگی‌های شهدا و ایثارگران در مقام الگو و عمل پایبند باشیم. این ویژگی‌ها باید ملکه رفتاری و عملی ما بشوند وگرنه شاید بازگو کردنشان چندان سودمند نباشد. باید بببینیم کدام ویژگی‌های شهدا و ایثارگران و مجاهدان راه دین و خدا در آن شرایط، موجب شد به این رشد و پیشرفت و اقتدار و امنیت برسیم و به همان عمل کنیم.
وی افزود: یکی از ویژگی‌های شهدای ما اخلاص بود. اگر می‌خواهیم مانند آنها باشیم باید اخلاص از مؤلفه‌های رفتاری ما باشد. کاری که براساس منیّت و خودخواهی باشد، پیش نمی‌رود. شهدا و ایثارگران به ما نشان دادند وقتی در مسیر قرب الی الله باشیم ولو با دست خالی؛ حتماً یاری می‌شویم. اگر می‌خواهیم در تصمیم‌گیری نلرزیم و در مدیریت، تحول ایجاد کنیم باید ببینیم خدا از ما چه می‌خواهد و کار را با اخلاص و تنها برای رضای خدا انجام دهیم. در این شرایط خدمت به مردم و خلق‌الله هم معارض حرکت در مسیر قرب الی الله نیست، بلکه در امتداد آن است.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ادامه داد: اخلاص یعنی همه کارها برای رضایت خدا باشدکه البته این موضوع سختی است. به زبان ساده باید ببینیم خدا چه می‌خواهد و همان را انجام بدهیم. خارج از اراده و خواسته خدا، آلودگی و گاهی شرک ایجاد می‌شود. مطمئن باشیم چیزی که خدا را خوشحال می‌کند مردم را هم خوشحال می‌کند و اگر حقی ادا شود موجب خوشحالی خداست. جایی که لازم است بایستیم، باید مثل شهدا که ایستادند و سینه سپر کردند، ما هم باید مقاومت کنیم. در جایی که نیاز است فریاد بزنیم و در جایی که نیاز است دست مظلوم یا ناتوانی را بگیریم، نباید تعلل کنیم. امروز اگر اولویت کشور، بحث معیشت و اقتصاد است هر کاری که برای بهبود این موضوع انجام دهیم خدا را خوشحال می‌کند.
وی افزود: یکی دیگر از ویژگی‌های شهدا و ایثارگران ما، گذشت و ایثار بوده است. در زمان دفاع مقدس همه رزمندگان اهل ایثار بودند. اگر ما هم این سرمشق را عملی کنیم می‌توان کشور را اداره و مردم و خدا را راضی کرد. متأسفانه بعضی وقت‌ها خیلی از آن فرهنگ فاصله گرفته‌ایم. ایثار و گذشت می‌تواند در چیزهای کوچک هم باشد. باید خطا و اشتباه دیگران را ببخشم و جبران کنیم چون ما هیچ کدام معصوم نیستیم. این که می‌گوییم باید جهادی و انقلابی کار کرد یعنی خودمان نهایت تلاش خود را به کار ببندیم ولی نتیجه کارها را به خدا واگذار کنیم چون همه چیز دست اوست. شهدا به ما آموختند که اگر کسی نهایت “بودن” و “شدن” خودش را عرضه کرد، خداوند به او نظر می‌کند. این یعنی «شهید نظر می‌کند به وجه الله». در اوج نگرانی، امید هست و در اوج مشکلات و چالش‌ها، حتماً دریچه‌ای از امیدواری نوری بر گرفتاری‌ها می‌پاشد. این مسیری بوده که شهدا رفتند.
موسوی در ادامه گفت: ایمان و اعتقاد شهدا و ایثارگران و خانواده‌هایشان، قوی و راسخ بود. امروز یکی از کارهایی که دشمنان دنبال می‌کنند هدف قراردادن ایمان مردم است. یعنی آن دال مرکزی و آن ایمان و اعتقاد راسخ را که توانسته جمهوری اسلامی را در نقطه بلند و جایگاه اهتزاز قرار دهد، همان را هدف قرار داده‌اند. امروزه استعمار فرانو، می‌خواهد در همه حوزه‌ها، اراده‌ها را سست کند. این هدف اصلی است که اگر محقق بشود به جای امیدواری، یأس غلبه پیدا می‌کند؛ در حوزه فرهنگی به جای فرهنگ ایمانی، اباحه‌گری رواج پیدا می‌کند و در حوزه اقتصادی به جای توانایی‌ها و پیشرفت ممکن است شاهد پسرفت باشیم. در سایر حوزه‌ها هم همین‌گونه است. در شرایط سخت و گرفتاری‌ها، به تاسی از شهدا و ایثارگران، باید اعتقاد و ایمانمان را محکم نگه داریم. اگر اراده‌ها قوی و مبتنی بر اعتقاد و ایمان باشد از همه سختی‌ها می‌توانیم عبور کنیم. امروز شاهد هستیم در فضای مجازی و رسانه‌های معاند، یکی از اهداف اصلی این است که می‌خواهند در خانواده‌ها و محیط‌های اداری و حکمرانی، ایمان مردم را ضعیف کنند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی تأکید کرد: امروز غزه را عده‌ای معدود از نیروهای مقاومت، با الگوی اراده و ایمان و اخلاص، در برابر دشمنان میلیونی نگه داشته‌اند. ما این تجربه را در زمان دفاع مقدس هم داشته‌ایم. زمانی در جبهه‌ها حتی مشکل تأمین سیم خاردار داشتیم ولی الان موشک‌هایی با برد چند هزار کیلومتری را خودمان می‌سازیم. الگوی اراده مبتنی بر ایمان اگر راهنمای ما باشد، قطعاً پیروزی از آن جبهه اسلام و مقاومت خواهد بود.

-----
----------------