امرایی با ذکر این نکته که کمبود انرژی برق و گاز سالانه عدم النفع ۳۰۰ میلیارد ریالی به شرکت تخمیل می کند، افزود: در سال گذشته ۳۵ درصد از ظرفیت تولید کارخانه های فولاد سنگان به دلیل قطعی ۱۲۰ روزه برق و گاز از دست رفت، در حالی که فولاد سنگان با برنامه ریزی دقیق صورت گرفته، پتانسیل تولید، بیش از ظرفیت اسمی کارخانه را دارد.
امرایی اظهار امیدواری کرد با شروع طرحهای توسعه این شرکت از جمله کارخانه ۲ میلیون تنی کنسانتره هماتیتی و نیز طرح افزایش ظرفیت ۲.۵ میلیون تنی گندله سازی و راه اندازی آنها در سالهای آتی، ظرفیت تولید این شرکت رشد قابل توجهی خواهد یافت.
در ادامه محمد گلی پور مدیر کارخانه کنسانتره سازی فولاد سنگان نیز گفت: همکاران سخت کوش در کارخانه کنسانتره در فروردین ماه ۱۴۰۲ موفق به تولید ۴۰۷ هزار تن کنسانتره شدند که نسبت به رکورد قبلی تولید این شرکت که در پاییز ۱۴۰۱ ثبت شده بود رشد ۱۳ درصدی داشته است.
گلی پور گفت: پیش از این فولاد سنگان موفق به تولید ۳۶۰ هزار تن کنسانتره شده بود و این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش چشمگیر ۸ برابری داشته است.
گفتنی است کارخانه کنسانتره سازی فولاد سنگان در اوج تحریمهای ظالمانه و با همت مهندسین جوان فولاد سنگان راه اندازی شد و وظیفه تآمین مواد اولیه کارخانه گندله سازی این شرکت را به عهده دارد و نقش مهمی در تولید و توسعه در شرق و شمال شرق کشور ایفا می کند.
https://rooydadejadid.ir/?p=70366