به گزارش رویداد جدید به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در این همایش حجت الاسلام مصباحی مقدم ضمن قدردانی از اقدامات ارزنده بانک ملی ایران در راستای ارائه خدمات بهینه به آحاد جامعه و خدمات دهی شایسته در پرداخت تسهیلات به مناطق محروم و واحدهای تولیدی، علل ناترازی بانک ها را انحراف از فعالیت های موثر بانک ها دانست و افزود: اگر اعتبارات، سرمایه گذاری ها، خدمات و تامین مالی بانک ها در مسیر کمک به رونق و افزایش ظرفیت تولید کارخانه ها و واحد های تولیدی تخصیص یابد، رشد اقتصادی محقق خواهد شد و ناترازی بانک ها رفع می شود.
وی در این مراسم با بیان این که سود پول لطمه بزرگی به نظام بانکی کشور وارد کرده و موجب اختلال در کارکرد موثر بانک ها شده است، اظهارداشت: رعایت و اجرای حسابداری در امور بانکداری لازم و ضروری است.
وی نظارت و بازرسی در بانک ها را موضوعی مهم و با اهمیت دانست و اظهار داشت: نظارت و بازرسی در بانک ها باید تحت نظر داشبوردها و سامانه های برخط تقویت شود تا شاهد تخلفات از سوی مشتریان و هم بانک ها نباشیم.
در ادامه عباس شفیعی رئیس هیات مدیره بانک ملی ایران در این همایش با اهمیت خواندن ارتباط و تعامل بین نیروهای صف و ستاد اظهارداشت: با هم افزایی و هم پوشانی در بین کارکنان سال گذشته توانستیم بخشی از سهم بازار را کسب کنیم و این موفقیت و دستاورد در سایه تلاش ها و مشارکت جدی و گسترده صف و ستاد محقق شد.
شفیعی در ادامه افزود: در این همایش مباحث جدید و موثری از خرد تا کلان بانک در تمامی حوزه ها به بحث و تبادل نظر گذاشته شد که انتظار داریم شاهد تغییر و تحولات اساسی و مهمی در سال جاری باشیم.
وی با تشکر از دست اندرکاران برگزاری این همایش گفت: امروز فرصتی پیش آمد تا نقاط ضعف و قوت بانک را بیشتر و بهتر بشناسیم تا با تکیه بر تحلیل ها و نظرات کارشناسان بر اصلاح اموراقدام کنیم.
وی در پایان تصریح کرد: انتظار داریم همکاران تلاش کنند مطابق برنامه ها و نقشه راه موجود به اهداف و سیاست های ابلاغی دست یابیم.
رئیس هیات مدیره بانک ملی ایران با تاکید بر این نکته که یکی از موضوعات مهم در سال جاری کسب بیشترین سهم از بازار است، تصریح کرد: با برنامه ریزی، وجود تفکر سیستمی و تدوین راهبرد های اساسی به این هدف دست خواهیم یافت.
در ادامه این همایش نیز هر یک از روسای کارگروه های ۸ گانه که در کارگروه های خود از روز گذشته به بحث و تبادل نظر پرداخته بودند، دیدگاه ها و راهکارهای خود را مطرح کردند.
همچنین در ادامه نیز اعضای هیات عامل و معاونان بانک ملی ایران در کارگروهی شرکت کردند که اعضای هیات عامل در این کارگروه به تشریح و بررسی موضوعات مختلف پیرامون امور بانک پرداختند.
بهره گیری از تکنیک های مدیریتی، تحکیم روابط صف و ستاد، توسعه زیرساخت های فناوری، رفع ناترازی ، تقویت جانشین پروری، شفافیت در امور، تقویت بازاریابی و کمک به سوددهی بانک نیز از مهمترین محورهای این کارگروه بود.
https://rooydadejadid.ir/?p=71750