به گزارش رویداد جدید، مهدی صفارینیا، رئیس پارک فناوری پردیس امروز یکشنبه ۲۰ آبان ماه در نشست خبری سومین رویداد ملی فناوری دانشآموزی دانوا گفت: افزایش سهم محصولات دانشبنیان در اقتصاد کشور هدف برگزاری رویدادهای فناورانه در این پارک است و این کار با ظرفیتسازی در شرکتهای دانشبنیان، توسعه کمی و کیفی این شرکتها و افزایش سهم محصولات دانشبنیان در اقتصاد ملی اتفاق خواهد افتاد.
وی با اشاره به اینکه میبایست ۱۰ هزار شرکت دانشبنیان در سالهای آینده به ۳۰ هزار شرکت دانشبنیان افزایش یابد، گفت: رسیدن به این هدف، نیازمند نیروی انسانی متخصص است که راهبری و تحقیق و تولید محصولات دانشبنیان و توسعه بازار آنها را در بازارهای داخلی و خارجی به دست بگیرد تا این محصولات، سهم قابل قبولی را در بازارهای داخلی و خارجی به دست بیاورند.
رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه بهتر است آمادگی نیروی انسانی برای تاسیس شرکتهای دانشبنیان از سطح دانشآموزی آغاز شود، افزود: اگر دانش آموزان از دوره دانشآموزی با این حوزهها آشنا شوند ضریب موفقیت تاسیس شرکتهای دانشبنیان را بالاتر خواهند برد.
صفارینیا با اشاره به مصوبه هیات دولت در مورد تبدیل پارک فناوری پردیس به منطقه بینالمللی نوآوری گفت: برای تحقق این هدف، باید رویدادهای بینالمللی را در این منطقه توسعه دهیم تا امکان ورود نیروها و افراد مستعد و شناسایی آنها در جهت بهرهگیری از آنها در شرکتهای فناورانه فراهم شود. در نخستین رویداد دانوا ۶۰۰ طرح و در دومین رویداد دانوا ۳۰۰۰ طرح در ۷ حوزه اعم از برنامهنویسی، هوش مصنوعی، صنایع نرم و… از طرف دانشآموزان ارائه شد. سال گذشته ۶ هزار بازدیدکننده از این رویداد داشتیم و انتظار ما این است که امسال نیز همچون دو دوره قبلی سطح رویداد در سطح کشوری برگزار شود.
وی اظهار کرد: امیدآفرینی در حوزه دانشآموزی یکی از اهداف برگزاری این رویداد است.
پویایی دانشآموزان در حوزه فناوریهای نوین با برگزاری نمایشگاههای فناوری
سید مصطفی آذرکیش، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه گفت: تربیت دانشآموزان در ساحتهای ششگانه تعلیم و تربیت به ویژه ساحت علمی و فناورانه در کنار ۵ ساحت دیگر هدف برگزاری رویداد دانواست.
وی با بیان اینکه یکی از اولویتهای نخست در آموزش و پرورش، پژوهش و نوآوری و راههای جدید کارآفرینی و اشتغال است، ادامه داد: ما نیاز به توسعه همکاری علمی با معاونت علمی داریم. واکنش مناسب و بهموقع در مقابل تحولات فناورانه و شرکت دانش آموزان در این تحولات، ناظر بر تکالیفی است که آموزش و پرورش دارد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: ایجاد نمایشگاه علمی و فناوری و شبکهای از محیطهای یادگیری و برقراری ارتباط سازمانیافته با مراکز علمی پژوهشی و پارک فناوری پردیس از تکالیف آموزش و پرورش در برنامه هفتم توسعه است.
آذرکیش با اشاره به ایجاد و فعالیت ۶۹۴ پژوهشسرای دانش آموزی در قالب ۱۲ قطب در وزارت آموزش و پرورش برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانش آموزان، گفت: ارتقای شایستگیهای دانشآموزان هدف اصلی از ایجاد چنین مراکز و رویدادهایی است.
وی ادامه داد: این رویداد کمک میکند ما شادابی، نشاط و پویایی بیشتری را در دانشآموزان در حوزههای فناوریهای نوین شاهد باشیم.
جریانسازی فناورانه در بدنه دانشآموزی کشور
مجتبی جباریپور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس گفت: هدف اصلی از این رویداد، کشف و هدایت استعدادهای موجود در دانشآموزان و طرحها و ایدههای دانشآموزی و الهامبخشی و جریانسازی در بدنه دانشآموزی کشور است.
وی با اشاره به برگزاری رویداد دانوا از ۲۹ آبان تا اول آذر ماه، گفت: این رویداد توسط پارک فناوری پردیس و با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش برگزار میشود و ۱۰ حوزه فناوری اعم از هوش مصنوعی، مکانیک، الکترونیک و حوزههایی که در حوزه بالادستی کشور است در اولویت این رویداد است.
معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس با بیان اینکه ۲۵۰۰ طرح و ایده تاکنون ارائه شده و پیشبینی ما این است که بیش از ۵ هزار طرح ارائه خواهد شد، گفت: پس از مراحل غربالگری، ۳۰۰ طرح به مرحله نهایی و نمایشگاهی خواهد رسید. همزمان با این بخش، بخش آموزش و توانمندسازی و مهارتهای نرم را خواهیم داشت تا به دانشآموزان برای پیگیری تجاریسازی ایدههایشان کمک کند.
جباریپور خاطرنشان کرد: طرحهای برگزیده پس از داوری در اختتامیه مورد تقدیر قرار خواهند گرفت. انتهای پیام/