×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
حضور باجه‌های بانکی روستایی در کشور صرفه اقتصادی ملی را به همراه دارد

به گزارش رویداد جدید به نقل از اداره کل روابط عمومی، شیری در این مراسم با اشاره به اینکه امسال را با خدمت به زوار اربعین آغاز کردیم، گفت: متخصصان علم توسعه معتقدند کشورهایی که می خواهند در راه توسعه و پیشرفت قدم بگذارند باید صنعت بانکداری پیشرویی داشته باشند و برای توسعه بخش اقتصاد روستایی وجود پست بانک لازم و ضروری است.
شیری با بیان اینکه در سال گذشته، ۹۲ درصد تامین مالی بخش اقتصادی برعهده بانک‌ها بوده است و این موضوع بر بانک محور بودن اقتصاد ایران صحه می‌گذارد، تصریح کرد: بانک‌ها نقش بسیار اساسی در روند رشد اقتصادی ایفا می‌کنند و باجه‌های بانکی روستایی می توانند در بخش اقتصاد روستایی نقش آفرین و محرک باشند.
مدیرعامل بانک با تاکید بر اینکه اقتصادیون سه گزینه را در بانکداری اعلام می‌کنند، گفت: گزینه اول تجهیز منابع خرد است که اقتصاد کارآمد، آنها را تجمیع می‌کند تا بتواند آنها را به فعالان اقتصادی به عنوان گزینه دوم تسهیلات بدهد و در بخش سوم ارائه انواع خدمات بانکی است که در خدمت ارز اربعین یکی از ۴۸ خدمت بانکی به مردم روستاها است.
وی با اشاره به اینکه پست بانک ایران در ایام اربعین به بیش از ۳۷۴ هزار نفر ارز در همان روستای خودشان پرداخت کرد، افزود: این روند را می توان به سایر بخش‌های خدماتی در روستاها گسترش داد که باجه‌های یانکی روستایی به عنوان پرچمداران نقش بزرگی در آن خواهند داشت.
شیری با بیان اینکه با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از  پنج میلیون و ۷۰۰ هزار تراکنش روزانه در روستاهای سراسر کشور به ثبت رسیده است، اظهار کرد: صرفه جویی در انرژی، هزینه‌هاا، زمان نیروی انسانی، رفت و آمد در جاده‌ها و… صرفه اقتصادی ملی به همراه دارد که حضور باجه‌های بانکی روستایی آن را رقم می‌زند.
بالاترین مقام اجرایی بانک با اشاره به اینکه باجه‌های بانکی روستایی نقش اساسی در دوره تحول بانک داشته‌اد و عضوی از مجموعه بزرگ هستند، گفت: مدیران ارشد بانک با اعتقاد بر اینکه کار مردم را باید به مردم سپرد،  با افزایش دسترسی‌ها و خدمات به مسئولان این باجه‌ها اعتماد کردند و نتیجه آن دوره تثبیت و نسل اول پست بانک ابران و آمادگی برای ورود به نسل دوم بانک است.
وی افزود: ما امروز در قله قرار داریم و جایگاه بانک را در اقتصاد ملی می بینیم و در نسل دوم باجه‌های بانکی روستایی در دو نقش اقتصاد خرد و مشاورین معتمد بانک در بخش ICT، حضور خواهند داشت و شعب تنها به بانکداری شرکتی می‌پردازند.
شیری در پایان با تاکید بر اینکه در نسل بعدی باجه‌های یانکی روستایی باید سواد دیجیتال مشتریان را بالا ببرند تا آنها بتوانند از بانکداری غیرحضوری استفاده کنند و به راه اندازی کسب و کارهای ICTمحورکمک کنند، ادامه داد: با این تغییرات ما دو ترازنامه بخش بانکداری خرد و بانکداری شرکتی خواهیم داشت.

-----
----------------