×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴
خدمات بانک صادرات ایران در «شهر خلاق موسیقی»

به گزارش رویداد جدید به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، مدیریت شعب این بانک در استان کردستان در سال ۱۴۰۳ در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و حمایت از بنگاه‌های اقتصادی و صاحبان کسب و کار، با اعطای مجموع ۱۱ هزار و ۱۲۹ فقره تسهیلات و انواع وام‌های قرض‌الحسنه به ارزش ۲۲ هزار و ‌۹۲۱ میلیارد ریال از معیشت مردم و اقتصاد این استان حمایت کرد.

بانک صادرات استان کردستان در سال گذشته در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی خود تعداد ۵۷۷۶ فقره انواع وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۸۳۹۰ میلیارد ریال در مناطق مختلف این استان پرداخت کرد که پرداخت  ۱۱۴۲ فقره وام قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ ۳۷۱۱ میلیارد ریال، پرداخت ۱۴۲۰ فقره وام قرض‌الحسنه فرزندآوری به مبلغ ۱۰۸۰ میلیارد ریال، پرداخت ۱۶۴۱ فقره وام قرض‌الحسنه اشتغالزایی به مبلغ ۲۱۲۶ میلیارد ریال و پرداخت تعداد ۱۵۷۳ فقره وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۱۴۷۳ میلیارد ریال در سایر بخش‌های وام‌های ضروری، از جمله اقدامات این بانک در بخش مسئولیت‌های اجتماعی بوده است.

همچنین در جهت کمک به کسب و کارهای فعال نیز تعداد ۵۳۵۳ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۴ هزار و ۵۳۱ میلیارد ریال در قالب طرح‌های تسهیلاتی به بخش‌های مختلف اقتصادی و تولیدی در استان پرداخت شده است.

علاوه بر این، کمک‌های این بانک برای برپایی موکب شهدای بانک صادرات ایران و توزیع اقلام بین زائرین اربعین حسینی، برگزاری مراسم افطاری برای همکاران شاغل و بازنشسته و اهداء پارچه لباس کردی به مناسبت روز جهانی لباس کردی، اهدای بسته‌های معیشتی در ماه مبارک رمضان، اهدای یک دستگاه ماشین لباسشویی و یک دستگاه جارو برقی جهت یک مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست، اهدای نوشت‌افزار به مدارس شهرستان سقز، کمک به آزادی زندانیان در مراسم گلریزان و اهداء هزاران عدد ماسک پزشکی به سه بیمارستان در این استان، از دیگر خدمات حمایتی بانک صادرات ایران در سال گذشته بود.

گفته شده زلزله‌ای مخرب در سده ۶ هجری قمری سبب تخریب منطقه سنندج می‌شود که برای مدتی طولانی این منطقه را به یک مخروبه خالی از سکونت تبدیل می‌کند. خاندان اردلان به فرمان شاه صفی در چهار نقطه سلیمانیه، سنندج، مریوان و پالنگان چهار دژ می‌سازند که از طریق یک راه ارتباطی به یکدیگر متصل شده‌اند. از همان زمان، سلیمان‌خان اردلان مرکز حکومت اردلان را از قلعه‌های حسن‌آباد و پالنگان در جنوب سنندج به شهر کنونی سنندج منتقل می‌کند و روز ۶ اردیبهشت، سالروز صدور این فرمان در سال ۱۰۴۶ هجری قمری (۱۶۳۶میلادی) توسط شاه صفی بوده ‌است.

نام «سنه» از ریشه اوستایی و برگرفته از واژه «سانان» به معنی بزرگان و مهتران گرفته شده است. تا پیش از دوره قاجار از این شهر به‌عنوان سنه یاد می‌شده است اما پس از این دوره به «سنه‌دژ» و بر اثر گذشت زمان و تلفظ‌های گوناگون به «سنه‌دج» و سپس «سنندج» دگرگون شد.

در آبان‌ماه سال ۹۸ «شهر سنندج به‌عنوان شهر خلاق موسیقی در یونسکو ثبت شد» علاوه بر موسیقی‌دانان بزرگ و برجسته در کردستان، گروه موسیقی «کامکارها» از جمله معروفترین و اثرگذارترین گروه موسیقی کلاسیک ایرانی در داخل و خارج از کشور و فرزندان حسن کامکار از شهر سنندج برخاسته‌اند.​

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

-----
----------------