
حیدری با تأکید بر اولویتدهی به مشتریان داخلی، افزود: رکود بازار داخلی و کاهش تقاضا برای محصولات فولادی، ما را به سمت بازاریابی مؤثر در بازارهای جهانی سوق داد که نتیجه آن، دوبرابر شدن صادرات و ایجاد فرصتهای جدید برای ارزآوری کشور بوده است.
وی خاطرنشان کرد: این رکود میتوانست به کاهش سفارشهای تولیدی منجر شود، همانطور که در برخی دیگر از صنایع فولادی کشور شاهد این اتفاق بودیم؛ اما با پیشبینی بهموقع تیم فروش و بازاریابی فولاد مبارکه، سفارشهای صادراتی جایگزین سفارشهای داخلی شد و این امر باعث تداوم تولید و ثبت رکوردهای جدید در خطوط تولید شرکت گردید.
معاون فروش فولاد مبارکه، به درآمد ۱۰۴ همتی این شرکت در چهارماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴اشاره کرد و گفت: این موفقیت را حاصل بازاریابی مؤثر، تولید حداکثری و تمرکز بر فروش محصولات باارزش افزوده بالا است.
وی همچنین از عرضه محصول اسلب API ویژه خطوط گاز کشور در بورس کالا خبر داد و گفت: این محصول با همکاری شرکت مهندسی توسعه گاز ایران عرضه شد و مورد استقبال مجریان پروژههای ملی قرار گرفته است.
حیدری در پایان، شفافیت در فروش و رصد تحولات بازار جهانی فولاد را عامل مهمی در پایداری تولید و فروش فولاد مبارکه عنوان کرد و اظهار داشت: این شرکت به دنبال گسترش حضور خود در بازارهای بینالمللی است.