گروه : بانک و بیمه
به گزارش رویداد جدید به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل پژوهشکده بیمه، دکتر لیلی نیاکان سرپرست پژوهشکده بیمه در این نشست با تاکید بر جایگاه شورای پژوهشی به عنوان بازوی اجرایی و پژوهشی و یکی از ارکان اصلی پژوهشکده بیمه طبق اساسنامه، به تبیین نقش نظارتی، سیاستگذاری و کمکرسانی این نهاد به منظور تسریع فرایندها و پیشبرد اهداف پژوهشکده پرداخت.
دکتر نیاکان پس از قرائت دستور اول در خصوص “بعد بینالمللی سیویکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بینالمللی بیمه و توسعه و دریافت تأییدیه دبیر علمی همایش از شورای پژوهشی”، تصریح کرد؛ در بخش بینالمللی همایش سال جاری علاوه بر برگزاری پنل بینالملل در روز ۱۳ آذر، کارگاههای پیش رویداد و پسارویداد نیز با حضور اساتید برجسته بینالمللی حوزه بیمه برگزار خواهد شد.
سرپرست پژوهشکده بیمه با اشاره به حضور ۵ نفر از صاحبنظران حوزه بیمه در سطح بینالمللی در میان اعضای کمیته علمی همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد، چندین موسسه بینالمللی فعال در حوزه خدمات مالی و بیمه نیز حمایت معنوی خود را از رویداد پیش رو اعلام داشتهاند، لذا سیویکمین همایش ملی بیمه و توسعه برای دوازدهمین سال در سطح بینالمللی برگزار خواهد شد.
دکتر نیاکان استقبال پژوهشگران و فعالان صنعت بیمه از همایش سال جاری را فراتر از انتظار توصیف کرد و افزود، تاکنون بیش از ۶۰۰ مقاله علمی داخلی و خارجی، بیش از ۱۰۰ ایده نوآورانه و فناورانه در حوزههای مرتبط با خدمات مالی و بیمه، نزدیک به ۳۰ عنوان کتاب تخصصی در دو بخش تالیف و ترجمه و ۲۵ عنوان پایاننامه کارشناسی ارشد و رساله دکتری مرتبط با فراخوانهای همایش به دبیرخانه آن ارسال شده است.
همچنین ۲۶ نفر از پژوهشگران و فعالان صنعت بیمه جزئیات فعالیتهای پژوهشی و اجرایی خود را برای مشارکت در فراخوان انتخاب پژوهشگر برتر ارسال نمودهاند و فرایند داوری آثار دریافتی آغاز گردیده است.
دکتر نیاکان در پایان بخش اول جلسه شورای پژوهشی ابراز امیدواری کرد مجموع تمهیدات و اقدامات علمی و اجرایی انجام شده در خصوص گرامیداشت روز ملی بیمه، زمینه برگزاری همایش سال جاری متناسب با شان و جایگاه صنعت بیمه را فراهم سازد.
در بخش دوم این نشست نیز رئیس و اعضای شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه به بحث و بررسی و تصمیمگیری پیرامون سایر دستورات جلسه در خصوص پیگیری امور مربوط به طرحها و قراردادهای پژوهشی مصوب و در حال اجرا، با تاکید بر لزوم تطبیق فعالیتعای علمی پژوهشکده بیمه متناسب با نیازهای روز صنعت بیمه پرداختند.
https://rooydadejadid.ir/?p=104006