به گزارش رویداد جدید به نقل از روابطعمومی بانک پاسارگاد، آیین آغاز عملیات احداث مجموعه آموزشی دارالفنون در مراسمی در روز پنجشنبه ۱۱بهمنماه۱۴۰۳ باحضور مجید قاسمی “مدیرعامل بانک پاسارگاد”، محمد نوذری “استاندار قزوین”، علی رحمانی “معاونت اقتصادی استان قزوین”، حسنعلی اصغری “مدیر کل آموزش استان قزوین”، ابراهیم سعادتفر “مدیرکل نوسازی مدارس استان قزوین” و جمعی از مدیران بانک پاسارگاد و مدیران استانی و مسئولان محلی برگزار شد.
در این مراسم، مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد با اشاره به اقدامات این بانک در حوزه ساخت و تجهیز مدارس، اظهار داشت: بانک پاسارگاد تاکنون ۵۸ مدرسه در سطح کشور ساخته که از این تعداد حدود ۲۴۰ کلاس تحویل داده شده و ۳۶ کلاس دیگر نیز در حال آمادهسازی است.
وی با بیان اینکه بانک پاسارگاد خود را موظف به ایفای نقش، در توسعه علمی کشور میداند، گفت: ما به دنبال تربیت دانشآموختگانی در مناطق کمتر برخوردار هستیم که بتوانند در بالاترین سطوح علمی در بهترین دانشگاههای کشور ادامه تحصیل دهند و در نهایت، خودشان دبیرستان و دانشگاه بسازند.
وی با اشاره به ضعف علوم پایه در کشور، اظهار داشت: متأسفانه زیربنای تحصیلی دانشآموزان در علوم پایه، علوم تجربی، ریاضیات، فیزیک و شیمی آنقدر ضعیف است که میتوان گفت این علوم در کشور در حال نابودی است. ما در صدد بازسازی و نوسازی این علوم هستیم و تلاش میکنیم تا با ساخت مدارس مجهز و آزمایشگاههای پیشرفته، گامی در جهت تقویت این علوم برداریم.
مجید قاسمی از احیای پروژه بهسازی یکی از مدارس قدیمی در دهستان نیکویه خبر داد و گفت: با همکاری مدیر کل آموزش و پرورش استان، این مدرسه که سالها از بهرهوری لازم محروم شده بود، احیا و بازسازی شده است.
در پایان این مراسم، کلنگ دبیرستان ۱۸ کلاسه دارالفنون بر زمین زده شد و مدیرعامل بانک پاسارگاد ابراز امیدواری کرد که این دبیرستان در سال تحصیلی آینده آماده بهرهبرداری گردد.
این اقدامات بانک پاسارگاد در راستای توسعه علم و دانش و حمایت از نسل آینده کشور و نشان از عزم جدی بانک در ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود دارد.
لازم به ذکر است “دارالفنون” نام مؤسسهای است که در سال ۱۲۳۰ خورشیدی (۱۸۵۱ میلادی) به ابتکار میرزا تقیخان امیرکبیر برای آموزش علوم و فنون جدید در تهران تأسیس شد و آن را نخستین دانشگاه تاریخ مدرن ایران میدانند، که با ابتکار مدیرعامل بانک پاسارگاد بهمنظور احیای این مرکز ارزشمند، همراستا با اهداف مسئولیتهای اجتماعی این بانک در مراکز برخی از استانهای کشور عزیزمان مدارسی با این نام بنا خواهد شد. در این راستا تاکنون مجتمع های آموزشی دارالفنون در شهرهای دزفول و اردبیل تکمیل و تحویل دانشآموزان عزیز این مناطق شده و فرآیند ساخت در سایر مناطق نیز در جریان میباشد.
احداث مجموعه آموزشی دارالفنون در استان قزوین، گامی بلند در جهت ارتقای سطح فرهنگی و آموزشی این استان است که ضمن شناسایی استعدادهای بومی، زمینه رشد و توسعه را به خوبی فراهم خواهد نمود. بر این اساس ایجاد شبکه یکپارچه از مراکز پرورش استعدادها در مراکز استانهای کشور موجب توزیع مناسب عدالت آموزشی در کشور خواهد شد و با شناسایی توانمندیهای موجود در استانهای مختلف، رشد و توسعه پایدار برای کشور عزیزمان رقم خواهد خورد.
گفتنی است این مجموعه آموزشی بر اساس معماری ایرانی اسلامی و دقیقا شبیه دارالفنون قدیمی و تاریخی ایران (در تهران) در زمینی به مساحت حدود ۶۰۰۰ مترمربع احداث و با ساخت آن، ۱۸کلاس درس معادل ۶۶۰۰ مترمربع (در قالب دو طبقه) به فضای آموزشی استان قزوین افزوده میگردد.
https://rooydadejadid.ir/?p=110222