×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۴ بهمن , ۱۴۰۳
حمایت از مستعدان دارای معلولیت، در راستای ماموریت ایجاد فرصت‌های برابر برای شکوفایی استعدادهاست

به گزارش رویداد جدید به نقل از بنیاد ملی نخبگان، سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان اظهار داشت:  واژه «ملی» در نام بنیاد ملی نخبگان به معنای مسئولیت پوشش تمامی اقشار جامعه نخبگان، از جمله افراد دارای معلولیت است. این بنیاد موظف است استعدادهای برتر را فارغ از محدودیت‌های ناشی از معلولیتهای جسمی شناسایی و حمایت کند.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اشاره به تفاوت‌های ماهیتی انواع معلولیت‌ها در ایجاد مانع در بروز انواع استعدادها، افزود: برخی معلولیت‌ها مثلا ناتوانی حرکتی در راه رفتن، تأثیر چشمگیری بر توانمندی‌های علمی یا هنری ندارند. در چنین شرایطی این افراد تنها ممکن است نیازمند بهره مندی امکانات خاصی نباشد. اما برخی معلولیت‌ها به‌طور مستقیم فرآیند شکوفایی استعداد خاصی را تحت تأثیر قرار می‌دهند. برای مثال، یک فرد نابینا که در هنرهای تجسمی دارای استعداد است و یا یک مستعد علمی ناشنوا که در فرآیند آموزش با موانع ارتباطی روبرو است، نیازمند حمایت‌های ویژه و معیارهای ارزیابی متفاوت است. لذا این گروه از مستعدین باید با در نظر گرفتن شرایط خاصشان سنجیده شوند.

خدایگان به فعالیت‌های اخیر بنیاد در راستای حمایت از جامعه معلولین اشاره کرد و گفت: دعوت از نمایندگانی از دانشجویان برتر دارای معلولیت در «چهاردهمین همایش ملی نخبگان» برای اولین بار، حضور مسئولین بنیاد ملی نخبگان در مراسم دانش آموختگی “دانشگاه فرشتگان” به عنوان تنها دانشگاه اختصاصی دانشجویان دارای معلولیت در منطقه و حمایت مادی و معنوی بنیاد ملی نخبگان و معاونت علی فناوری از اولین المپیاد ملی علمی-مهارتی دانشجویان دارای معلولیت از جمله این اقدامات است.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با تاکید بر اینکه حمایت از این المپیاد با توجه ویژه رئیس محترم بنیاد نخبگان انجام‌ شده است‌، افزود: این المپیاد نخستین دوره خود را تجربه می‌کند و حمایت مادی و معنوی بنیاد معطوف به هزینه‌های اجرایی و جوایز اعطای به برگزیدگان این رویداد است.

وی با بیان اینکه امیدواریم با اجرای موفق این رویداد، در سال‌های آینده حمایت های بیشتری از این طیف از جامعه نخبگانی داشته باشیم، گفت: در حال حاضر، ما بیشتر بر پشتیبانی از برگزاری این المپیاد تمرکز کرده‌ایم و پس از ارزیابی نتایج، بررسی کیفیت برگزاری و سطح برگزیدگان، در خصوص نحوه ادامه حمایت‌ها از دوره های آتی این المپیاد تصمیم‌گیری خواهد شد.

خدایگان در پایان خاطرنشان کرد: حمایت از جامعه مستعدین دارای معلولیت، ایجاد فرصت‌های برابر برای بروز استعدادهاست. این رویداد ملی فرصتی برای شناسایی و تقویت مهارت‌های دانشجویان دارای معلولیت در رشته‌های مختلف علمی و مهارتی است و بنیاد ملی نخبگان امیدوار است که در آینده، این نوع رویدادها به بستری برای شناسایی، حمایت و رشد بیش از پیش نخبگان در جامعه تبدیل شود.

شایان ذکر است: نخستین المپیاد ملی علمی-مهارتی دانشجویان دارای معلولیت با حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری نوزدهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در تهران برگزار می‌شود.

در این المپیاد، دانشجویان در رشته‌های گوناگونی از جمله زبان و ادبیات فارسی، مترجمی زبان اشاره ایرانی و انگلیسی، طراحی لباس و پوشاک، طراحی طلا و جواهر، نقاشی و گرافیک، مهندسی کامپیوتر، رباتیک دانش‌آموزی، معماری، عکاسی و علوم ورزشی (شطرنج) به رقابت خواهند پرداخت.

علاقه‌مندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به پایگاه اینترنتی www.paraolympiad.ir مراجعه کنند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

-----
----------------