به گزارش رویداد جدیدبه نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، صنعت نساجی کشور طی سال های اخیر با حمایت ها و پشتیبانی بی دریغ این بانک و به دست توان صنعتگران داخلی به آنچه هدف گذاری کرده بود نظیر خودکفایی در تولید پارچه و پرده و بومی سازی این صنعت دست یافته است.
رونق و جهش تولید به عنوان یکی از مهمترین بخش های مهم پیشران حرکت کشور به سمت توسعه اقتصادی است؛ بخشی که سعی شده تا با برنامه ریزی و پشتیبانی و حمایت های همهجانبه و گسترده، تاثیرگذاری آن در روند حرکت توسعه اقتصادی کشور افزایش یابد.
طی سال های گذشته یکی از کارخانجاتی که توانسته با بهره مندی از حمایت ها و پشتیبانی بانک ملی ایران با دریافت تسهیلات ریالی و ارزی و خدمات مالی نظیر ضمانت نامه های ارزی به منظور رفع مشکلات موجود صنایع نساجی و در جهت بازسازی و نوسازی صنایع یاد شده به رونق تولید برسد و تبدیل به صنعتی بومی و نیاز به واردات را کاهش دهد، شرکت جهان اروم اُیاز به عنوان قطب تولید پارچه های مبلی و پرده در استان تهران (قرچک) است.
با حمایت های صورت گرفته از ایده تا طراحی و تولید محصولات این واحد صنعتی بزرگ در داخل کشور با تکیه بر۷۰۰ متخصص جوان کشور و براساس استانداردهای جهانی و با توجه به تامین ۱۰۰ درصد نیاز مصرفکنندگان داخلی با صادرات این کالا سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور به همراه دارد.
استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، تقویت توان اقتصاد شرکت های دانش بنیان و تکیه بر تولید صنعتگران داخل همواره مورد حمایت بانک ملی ایران بوده است تا زمینه خودکفایی، اشتغالزایی، افزایش تولید ناخالص ملی و جهش و شکوفایی اقتصاد کشورمان فراهم شود.
با راه اندازی تولیدات جدید در این کارخانه، ضمن تکمیل زنجیره تولید و رفع کامل نیاز داخل صنعت نساجی، امکان صادرات و دستیابی به بازارهای منطقه نیز میسر شده است. حمید دیهیم کارشناس اقتصادی و مسائل بانکی با بیان این که بانک ملی ایران رکوددار پرداخت تسهیلات به واحد های صنعتی و تولیدی در شبکه بانکی جهت رونق تولید و اشتغالزایی در کشور است، اعلام کرد: با حمایت بانک ملی ایران هیچ دغدغهای برای تامین منابع مالی شرکتهای دانشبنیان و زیر ساخت های اساسی در کشور نیست.
این اقتصاد دان با اشاره به این که تولید و اشتغال از ضرورت های اجتناب ناپذیر رشد و توسعه اقتصادی هر کشوری است، گفت: برای رونق و توسعه واحدهای تولیدی و حفظ اشتغال با همکاری و حمایت های بانک ملی ایران در کشور می توانیم در جهت هم افزایی بیشتر در جهت رونق تولید و توسعه اشتغال قدم برداریم.
وی افزود: با توجه به زیرساخت های مناسب حمل ونقل استان تهران به دلیل دسترسی بیشتر به بازارهای صادراتی می تواند مکان مناسبی برای استقرار صنایع صادرات محور باشد که بهره برداری از چنین صنایعی ارزش افزوده و ارزآوری مناسبی به همراه خواهد داشت.
https://rooydadejadid.ir/?p=23128