گروه : خواندنی ها
به گزارش رویداد جدید به نقل از روابطعمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، مهندس محمد محمودی مومنآبادی اظهار داشت: امروزه نقش بیبدیل دانشگاه و صنعت در زیستبوم نوآوری بر کسی پوشیده نیست. در دنیای پرتلاطم و پیچیده کنونی برای پاسخ به نیازهای جامعه و صنعت، تحول و نوآوری در مدلها، روشهای ارتباطی و بازآفرینی نقش آنها از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی افزود: اقتصادِ دانشبنیانی که برخاسته از نگاه دانش و بینشمحور باشد با بهکارگیری و نقشآفرینی دانش و فناوری پیشرفته در همه عرصههای تولید، سازنده و کارآمد خواهد بود.
وی ادامه داد: بدیهی است که بسط و گسترش این ارتباط از سوی دانشگاه بهعنوان متولی پردازش و ترویج دانش و از سوی صنعت بهعنوان رکن اقتصاد از ضروریات دستیابی به این مهم به شمار میرود.
مدیر امور تحقیق و توسعه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان خاطرنشان کرد: در این راستا، در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری به نام تولید؛ دانشبنیان و اشتغالآفرین مزین شده، شرکت ملی صنایع مس ایران در نظر دارد، اولین سمپوزیوم توسعه همکاریهای دانشبنیان و ارزشآفرین صنعت مس و دانشگاه را برگزار کند.
محمودی مومنآبادی بیان کرد: اولین سمپوزیوم توسعه همکاریهای دانشبنیان و ارزشآفرین صنعت مس و دانشگاه روزهای سوم و چهارم خردادماه ۱۴۰۱، مقارن با سالروز آزادسازی خرمشهر و تولید اولین آند مس، با هدف ایجاد زمینه مناسب برای تعامل، تبادلنظر و انتقال تجارب موفق در همکاریهای صنعت و دانشگاه با مشارکت صاحبنظران این عرصه، در مجتمع مس سرچشمه برگزار میشود.
مدیر امور تحقیق و توسعه مجتمع مس سرچشمه رفسنجان با اشاره به محورهای این سمپوزیوم، گفت: ارائه الگوها، راهکارهای نوین و بهاشتراکگذاری تجارب موفق همکاری صنعت مس و دانشگاه، آسیبشناسی و تحلیل ریشهای موانع همکاری صنعت مس و دانشگاه، بررسی چالشها و انتظارات متقابل صنعت و دانشگاه، آییننامهها و قوانین تسهیلگر در همکاری صنعت و دانشگاه، توسعه همکاری فناورانه صنعت و دانشگاه با بهکارگیری درس آموختهها و تجربیات موفق جهانی، بررسی نقش صنعت و دانشگاه در اکوسیستم نوآوری و فناوری و ارائه راهکارهای موثر به منظور کاربردی کردن و تجاریسازی پژوهشها از محورهای این سمپوزیوم به شمار میروند.
محمودی مومنآبادی در پایان تاکید کرد: امید است در این رویداد با برگزاری نشستها و گفتوگوهای تخصصی، بتوان به مدلی مناسب برای کسب دستاوردهای ارزشآفرین و تعامل سازنده بین صنعت و دانشگاه دست یافت.
https://rooydadejadid.ir/?p=51310