×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳
سمینار فضایی برای ارائه آخرین دستاوردهای تکنیک‌های پایش وضعیت است

مهندس کامران شهبازی دبیر اجرایی سمینار هدف از برگزاری سمینار را ایجاد فضای تبادل اطلاعات و افکار جامعه مهندسی در بحث پایش وضعیت می‌داند:

هدف از برگزاری این دوره از سمینار و محورهای آن چیست؟
هدف از برگزاری سمینار ایجاد فضای تبادل اطلاعات و افکار جامعه مهندسی در بحث پایش وضعیت و پدید آوردن فرصت‌هایی به منظور هم‌اندیشی و ایجاد تحولات تکنیک‌های پایش وضعیت است. لذا این سمینار با فراهم ساختن محیطی به منظور تبادل دستاوردها و تکنیک‌های پایش وضعیت و نیز برگزار کردن کارگاه‌های آموزشی و هم‌اندیشی، موجب تکاپوی بیشتر متقاضیان و تبادل اندیشه میان اعضا و پیشرفت صنایع شده است. محورهای آن آنالیز ارتعاشات، ترموگرافی، آنالیز روغن، صوت، مدیریت روانکارها و … است.

دلیل انتخاب فولاد آلیاژی ایران برای این دوره از سمینار پایش وضعیت چیست؟
شرکت فولاد آلیاژی ایران بر این باور است که افزایش چگالی توان در خطوط تولید عموما مستلزم استانداردهای بالاتر از نظر نگهداری و تعمیرات است تا از افت کیفیت محصول و عدم در دسترس تجهیز جلوگیری شود. این امر مستلزم استفاده گسترده‌تر از ابزارهای اکتساب شده مهندسی تشخیص و کنترل یعنی نظارت بر وضعیت است که در این راستا شرکت فولاد آلیاژی ایران کلیه تجهیزات دوار حساس خود را تحت پایش وضعیت قرار داده است. بنابراین به منظور ایجاد فضای هم‌اندیشی و پیشرفت تصمیم بر آن شد تا شرکت فولاد آلیاژی ایران اولین سمینار ملی پایش وضعیت و عیب‌یابی تجهیزات صنعت را در روزهای ۲۹ و ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ برگزار کند.

سمینار پایش وضعیت چه تاثیری می‌تواند بر روی صنعت فولاد داشته باشد؟
با توجه به اینکه طیف وسیعی از جامعه مهندسی صنایع بزرگ کشور در این سمینار حضور دارند و به بحث و تبادل و آموزش گروهی در زمینه پایش وضعیت می‌پردازند، امید است نت پس از پایان دوره، نقص‌های موجود در صنایع خود را تشخیص دهند و رفع کنند و قابلیت دسترسی و اطمینان تجهیزات صنعت خود را از جهت بهروه‌وری افزایش دهند.

الویت فولاد آلیاژی ایران در نگهداری و تعمیرات تجهیزات چیست؟
از عمده نتایج رشد در حوزه فنی و روند هزینه‌ها در فولاد آلیاژی ایران اهمیت نگهداری و ارزش مربوط به دارایی‌ها است که به صورت روز افزونی مورد توجه ویژه قرار گرفته است. عملکرد واحد نگهداری و تعمیرات،حصول اطمینان از نظم کاری امکانات فنی موجود است. اهمیت این نکته که ایجاد تغییر در محصول و همچنین افزایش کیفیت، بخش نگهداری و تعمیرات را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین استفاده از تکنیک‌های پایش وضعیت با توجه به نیاز شرکت‌ در لزوم بهره‌وری حداکثر رشد قابل ملاحظه‌ای داشته باشد. دیگر نه تعمیرات بعد از خرابی، بلکه پیش‌بینی وقوع خرابی و فراتر از آن پیشگیری از وقوع خرابی‌های گسترده با برنامه‌ریزی و رفع عیب ماششین‌آلات در مراحل اولیه‌ی وقوع، هدف سیستم‌های نگهداری و تعمیرات پی‌رفته در شرکت فولاد آلیاژی ایران است.

-----
----------------