به گزارش رویداد جدید به نقل از روابط عمومی بیمه تجارتنو “جواد کاوسی راد”، با بیان اینکه “رسالت بیمهنامه طرح جامع بیمه زندگی در دنیا، پوشش خطراتی است که حیات و سلامتی بیمهگذار را با مخاطره روبرو میکند.”، افزود: پس از ورود این محصول بیمهای به صنعت بیمه ایران، شرکتهای بیمهگر پوششهای اختیاری مختلفی درکنار پوشش خطر فوت که پوشش پایه این بیمهنامه است قرار دادند.
وی، افزود: درسالهای گذشته غالب شرکتهای بیمهای ۵ بیماری صعب العلاج و بحرانی شامل، سکته قلبی و مغزی، انواع سرطان، پیوند اعضا، عمل قلب باز و پیوند عروق کرونر رابه بیمه شدگان خود ارائه کردند، این بیماریها به نوعی هنگام بروز وضعیت عادی زندگی افراد و خانواده ایشان را به میزان زیادی تحت تاثیر قرارداده و برگشت به شرایط قبل برای فرد غیرممکن و یا بسیار سخت است.
مدیر بیمههای عمر و سرمایهگذاری شرکت بیمه تجارتنو، گفت: بسیاری از مردم ممکن است بیمه تکمیل درمان نداشته و یا در صورت داشتن بیمه تکمیل درمان، امکان دارد بیمه آنها با توجه به نوع قرارداد بین سازمان و شرکت بیمه، برخی از هزینه های بیماریهای صعب العلاج یا خاص را پوشش نداده و یا مختصر پوشش دهد.
کاوسی راد، اذعان داشت: از سوی دیگر در حوزه درمان با مساله فرانشیز، کسورات و تعرفه روبرو هستیم، به این معنی که معمولاً حدود ۳۰ درصد خسارت مشمول فرانشیز شده و اگر تعرفه وزارت بهداشت دربیمارستانهای دولتی یا خصوصی رعایت نشده باشد، هزینههای خارج از تعرفه پرداخت نخواهد شد و البته مشروط به اینکه قرارداد هم به گونهای باشد که تا مبلغ خاصی را پوشش دهد.
مدیر بیمههای عمر و سرمایهگذاری شرکت بیمه تجارتنو، با بیان اینکه «۲۵ بیماری جدید به پوشش بیمه زندگی بیمه تجارتنو اضافه شده است »، افزود: شاید در قالب بیمه تکمیل درمان تمام این بیماریها پوشش داده نشود اما در بیمه زندگی، بیمهگذار میتواند در قالب پوشش اختیاری این خدمت را دریافت کند. اگر بیمهگذار به یکی از این بیماریهای صعب العلاج مبتلا شد، شرکت بیمه تجارتنو تا سقف تعهدی که در قرارداد بیمه منعقد شده است به صورت یکجا و فارغ از اینکه چقدر بابت این بیماری هزینه شده ، تمام سرمایه پوشش را به بیمه شده پرداخت میکند و مبحث فرانشیز و تعرفههای وزارت بهداشت به مانند بیمه تکمیل درمان در این پوشش موضوعیت ندارد.
کاوسی راد، اذعان داشت که شرکت بیمه تجارتنو، پیشتر پنج بیماری صعب العلاج را هم بعنوان پوشش بیماریهای خاص در قالب طرح پایه پوشش میداد و در حال حاضر در قالب ۲ گزینه این اختیار را به مشتریان خود میدهد که پوشش بیماریهای خاص را با طرح پایه (۵ بیماری) یا طرح تکمیلی (۵ بیماری سابق + ۲۵ بیماری جدید) انتخاب کنند.
وی، اضافه کرد: البته باتوجه به شرایط حاضر جامعه ایران و شیوع اپیدمی کرونا شرکت بیمه تجارتنو از اوایل شروع همه گیری، این بیماری را هم دربستر پوشش بیماریهای خاص قرارداده و درحقیقت در کنار بیماری های صعب العلاج، هزینههای این بیماری را نیز تا سقف تعهد در بیمهنامه به طور رایگان پوشش داده می شود.
مدیر بیمههای عمر و سرمایهگذاری شرکت بیمه تجارتنو، بیماریهایی همچون ایدز، هپاتیت، بیماریهای حاد کلیوی، بیماریهای حاد کبدی و سوختگیهای شدید را ازجمله بیماریهای جدیدی برشمرد که به سبد محصولات بیمه عمرو سرمایهگذاری شرکت بیمه تجارتنو اضافه شده است.
آرامش خاطر بیمهگذاران با بیمه تجارتنو
کاوسی راد، هدف شرکت بیمه تجارتنو از اضافه کردن ۲۵ بیماری صعب العلاج به سبد محصول بیمه عمرو سرمایهگذاری این شرکت را برقراری آرامش خاطر برای مشتریان و رفع دغدغه ابتلا به این بیماریها عنوان کرد، و اظهارکرد: این اتفاق حاصل تلاش همکاران درسازمان فروش بیمههای زندگی و مدیریت فنی بیمههای زندگی است.
وی درخصوص نحوه بدست آوردن اطلاعات لازم برای طراحی و افزودن پوشش این ۲۵ بیماری به سبد محصولات شرکت بیمه تجارتنو، توضیح داد، با پیگیریهای که از وزارت بهداشت داشتیم و اطلاعات انواع بیماریهایی خاصی که در ایران و جهان رایج است، به مطالعه بازار پرداختیم و آن دسته از بیماریهایی که ضریب آنها بیشتر بوده و درسالهای اخیر نیاز بازار است را انتخاب کردیم.
مهر تایید بیمه مرکزی بر اضافه شدن ۲۵ بیماری صعب العلاج به پوششهای بیمه تجارتنو
مدیر بیمههای عمر و سرمایهگذاری شرکت بیمه تجارتنو،ادامه داد: با اطلاعات بدست آمده تواتر بیماریها مطالعه شدند و احتمال رخدادها بدست آمد و برمبنای آن مجموعه شرایط و نرخهایی را تهیه کردیم و توانستیم از بیمه مرکزی تایید آن را دریافت کرده و به اجرا برسانیم.
درحال حاضر شبکه فروش شرکت بیمه تجارتنو میتواند به مشتریان این خدمت را عرضه داشته تا در صورت پیشامد یکی از این بیماری ها، فارغ از اینکه ازمحل بیماری هزینه پرداخت کردهاند یا خیر و تنها با محرز شدن بیماری تمام تعهد شرکت درآن سال بیمهای را به مشتری پرداخت گردد.
با وجود پیشرفت در حوزه بهداشت و سلامت در دهه های اخیر لیکن، سبک جدید زندگی در مقایسه با گذشته، مواد غذایی غیر ارگانیک، چگالی بیشتر شهرنشینی و مسائل اجتماعی و اقتصادی، باعث تشدید رویداد بیماریهای صعب العلاج شده و نیاز به این پوشش بیمه ای برای مردم بیشتر احساس می شود و لذا به دلیل کمتر پرداخته شدن به این نیاز در جامعه بهنظر میرسد که بستر مناسبی برای رفع نیاز مشتریان فراهم شده و خرید این خدمت بیمه ای با اقبال خوبی از سمت مردم روبرو خواهد شد.
https://rooydadejadid.ir/?p=32587