×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۱۱ آذر , ۱۴۰۴
کیفیت آب شرب کشور تحت پایش مستمر/ دلایل تغییرات طعم و بو در آب چیست؟

به گزارش رویداد جدید به نقل از ایسنا، تابش در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه  منابع تأمین آب کشور شامل آب‌های سطحی و زیرزمینی است، اظهار کرد: متأسفانه هر دو به دلیل کاهش بارندگی‌ها و برداشت بی‌رویه در سال‌های اخیر با افت دبی و افزایش غلظت آلاینده‌ها مواجه شده‌اند.

او با اشاره به وظیفه خطیر شرکت‌های آب و فاضلاب در تأمین آب استاندارد گفت: شرکت‌های آب و فاضلاب موظف‌اند کیفیت آب خروجی از تصفیه‌خانه‌ها را مطابق استاندارد ۱۰۵۳ سازمان ملی استاندارد ایران و معیارهای بین‌المللی تأمین کنند. تابش تأکید کرد که پایش مستمر و نظارت‌های وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌ها تضمین می‌کند که سلامت آب شرب مردم دچار خدشه نشود.

تابش توضیح داد: مردم شاید از جزئیات فنی کیفیت آب اطلاع چندانی نداشته باشند، اما در برخی موارد مثل تغییر ظاهری آب، طعم یا بو نگرانی‌هایی ایجاد می‌شود. بخشی از این تغییرات می‌تواند ناشی از کاهش کمّیت منابع آبی، خشکسالی‌های اخیر، یا استفاده همزمان از منابع مختلف در شبکه باشد. همچنین فرسودگی لوله‌ها و وقوع حوادث شبکه در برخی مناطق می‌تواند باعث ورود ناخالصی‌هایی مانند زنگ‌زدگی به آب شود که این موضوع نیز حساسیت مردم را افزایش می‌دهد.

رئیس انجمن آب و فاضلاب تأکید کرد که آزمایشگاه‌های تخصصی شرکت‌های آب و فاضلاب که معمولاً در کنار تصفیه‌خانه‌ها مستقر هستند در سه مرحله آب خام، آب در فرآیند تصفیه و آب خروجی شبکه را آزمایش می‌کنند. 

به گفته او، این آزمایشگاه‌ها با دقت و حساسیت بالا و در حد توان موجود فعالیت کرده و تمام تلاش خود را برای تأمین کیفیت آب شرب سالم به کار می‌گیرند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.

-----
----------------