نوآوریهای سامسونگ در سال ۲۰۲۱ متوقف یا کند نشده است و حتی در دوران همهگیری جهانی بیماری این شرکت توانست سهم ۳۱٫۹ درصدی از درآمدهای بازار را ثبت کند. رقمی که بالاترین سهمی است که سامسونگ توانسته ثبت کند و با اتکا به آن موفق شد برای پانزدهمین سال متوالی جایگاه شماره یک بازار جهانی تلویزیون را حفظ کند.
در ادامه تاریخچه تلویزیونهای سامسونگ را بررسی کردهایم.
یک تاریخچه ممتاز
سامسونگ، عرضه «اولینهای جهان» را با رونمایی از تلویزیون ۵۵ اینچی پروجکشن شروع کرد. عرضه این تلویزیون گام اولیهای برای انتقال از تلویزیون آنالوگ به دیجیتال بود.
سامسونگ در سالهای ابتدایی قرن بیست و یک با معرفی تلویزیونهای LCD خود زمین بازی را تغییر داد. تلویزیونهای LCD که قابلیت نصب دیواری را داشتند به سرعت رواج پیدا کردند و عصر طلایی تلویزیونها را کلید زدند. با معرفی مدل ۴۶ اینچی LCD سامسونگ که در آن زمان بزرگترین تلویزیون LCD بازار محسوب میشد، نظر سایر تولیدکنندگان و فعالان بازار به سمت تلویزیونهای صفحه بزرگ جلب شد. این تلویزیون که در آن زمان بیش از ۱۳ هزار دلار آمریکا قیمت داشت، مورد استقبال گسترده مردم قرار گرفت و به موفقیت بیشتر تلویزیونهای LCD کمک زیادی کرد.
سال ۲۰۰۶ سامسونگ از تلویزیونهای Bordeaux LCD رونمایی کرد. این تلویزیونها با طراحی خلاقانه نشان داد که چگونه با تفکر نوآورانه میتوان مسیر یک بازار را برای همیشه تغییر داد. با ورود این مدل جدید کمکم کاربران در مورد استفاده از تلویزیونهای بزرگ، سنگین و جاگیر خود به شک افتادند و به داشتن تلویزیونهای سبک، زیبا و پیشرفته در خانه خود فکر میکردند.
براین اساس تلویزیونهای Bordeaux در ۶ ماه اول عرضه خود بیش از یک میلیون فروش را ثبت کرد. این تلویزیونها لبههای منحنی برجسته داشتند. در این سال شرکت سامسونگ برای اولین بار رتبه نخست بازار جهانی تلویزیون را کسب کرد. جایگاهی که سامسونگ برای ۱۵ سال متوالی حفظ کرده و همچنان بر آن تکیه میزند.
تعهد به ارائه بهترینها
سامسونگ، نوآوری و خلاقیت را به عنوان عامل اصلی حفظ جایگاه برتر خود در بازار تلویزیون میداند، به همین دلیل با هدف ارائه عالیترین تجربه ممکن به کاربران تلویزیون خود، متعهد به بهبود وضوح تصاویر تلویزیون است.
در سال ۲۰۰۹ و در جریان برگزاری نمایشگاه CES، سامسونگ با رونمایی از تلویزیونهای LED دوره جدیدی را در این صنعت آغاز کرد. تلویزیونهای LED سامسونگ از منبع نور جدیدی بهره میبردند که وضوح و روشنایی تصویر را تا حد زیادی افزایش میداد.
بیش از ۵۰ مهندس در زمان دو سال برای طراحی اجزای تلویزیون تلاش کردند و در این راه بیش از ۳ هزار حق ثبت اختراع را بدست آوردند تا بتوانند تمامی ظرفیتهای تلویزیونهای LED را اجرا و پیادهسازی کنند.
در نتیجه این تلاشها تلویزیونهای LED توانستند تاریخ جدیدی را در صنعت سرگرمیهای خانگی رقم بزنند و نسل نوینی از جعبههای جادویی خلق شد.
ورود تلویزیونهای QLED
سال ۲۰۱۷ سامسونگ بار دیگر با عرضه تلویزیونهای جدید QLED خود بازار تلویزیون را متحول کرد. تلویزیونهای QLED که از ذرات کوانتومدات برای تولید رنگ بهره میبرد، به عنوان اولین تلویزیون با حجم رنگ ۱۰۰ درصدی شناخته شدند. این تلویزیونها در هر سطحی از روشنایی پنل، تصاویر را با رنگهای واقعی و طبیعی نمایش میدهند.
تلویزیونهای QLED سامسونگ با تجهیز به فناوری کوانتوم دات و قابلیتهایی مانند HDR 1500، نمایش بیش از یک میلیارد رنگ، حجم رنگ ۱۰۰ درصدی و… آغازگر عصری جدید در دنیای سرگرمیهای خانگی بود و توانست بسیاری از مشکلات و چالشهای معمول این عرصه را برطرف کند. در این زمان، سامسونگ تأکید کرد که در حال ایجاد استاندارد جدیدی برای بازار جهانی تلویزیون مطابق با شعار «نوآوری بعدی در تلویزیون» است.
در ادامه ارائه نوآوریهای جدید، سامسونگ در جریان برگزاری نمایشگاه CES 2021 از سری تلویزیونهای Neo QLED خود رونمایی کرد. تلویزیونهای Neo QLED مجهز به فناوری جدید Quantum Mini LED است که دارای LEDهایی با ارتفاع یک چهلم LEDهای معمول است. فناوری ماتریس کوانتوم امکان کنترل فوق دقیق بستههای فشرده الایدی را فراهم کرده و تصویر را به شکل دلخواه بیننده در اختیار او میگذارد. همچنین Neo QLED از پردازنده اختصاصی Neo Quantum سامسونگ بهره میبرد که قابلیتهای پیشرفتهتری در حوزه ارتقای کیفیت تصویر دارد. معرفی این سری از تلویزیونها ضمن اثبات تعهد سامسونگ به ارائه نوآوریهای جدید، جایگاه این شرکت را در رهبری بازار جهانی تلویزیون را مستحکم کرد.
https://rooydadejadid.ir/?p=29419